KONTAKT & TIDSBOKNING

 
 
 

HÄLSOSTYRKAN

Odengatan 8
114 24 Stockholm
08 20 16 15
info@halsostyrkan.se

 
 

BOKNING ONLINE

Boka själv en tid för naprapat-behandling eller tester

 
 

NAPRAPATBUSSEN

Odengatan 8
114 24 Stockholm
070 812 41 68
info@naprapatbussen.se

 

PRISER

N A P R A P A T I

Naprapatbehandling
650 kr

Screening
1300 kr

Test kroppssammansättning
1 test 590 kr
2 test 990 kr
5 test 1990 kr

Hållningsanalys
325 kr

Träningsrådgivning
1050 kr

Naprapatbussen
För naprapatbehandlingar på företag eller andra evenemang, var god begär offert!

 

K B T

Privatpersoner
700 kr + moms

Företag
800 kr + moms

 

 

AVBOKNINGSREGLER
Var vänlig avboka din tid senast 24 timmar innan besöket. För sent avbokad tid debiteras.   

 

DET HÄR ÄR VI

 
Linda tog examen från Naprapathögskolan år 2001 och har drivit eget sedan dess..  Hon är beachvolleynörd och tror hon är nåt för att hon jobbar med eliten inom golf och beachvolley (men det är hon inte!). Hon har grottat in sig lite extra på idrottsskador och främst axlar.  Linda har vidareutbildat sig inom idrottsmedicin, idrottspsykologi, idrottsfysiologi, dry needling, kinesiotejpning och lite annat smått och gott. En riktig idrottsnörd med andra ord.  Det är den här tanten som startade upp och driver företaget, därmed är det henne du ska höra av dig till om något känns fel. Eller om du bara har några frågor... Beröm tar vi alla tacksamt emot!

Linda tog examen från Naprapathögskolan år 2001 och har drivit eget sedan dess..

Hon är beachvolleynörd och tror hon är nåt för att hon jobbar med eliten inom golf och beachvolley (men det är hon inte!). Hon har grottat in sig lite extra på idrottsskador och främst axlar.

Linda har vidareutbildat sig inom idrottsmedicin, idrottspsykologi, idrottsfysiologi, dry needling, kinesiotejpning och lite annat smått och gott. En riktig idrottsnörd med andra ord.

Det är den här tanten som startade upp och driver företaget, därmed är det henne du ska höra av dig till om något känns fel. Eller om du bara har några frågor... Beröm tar vi alla tacksamt emot!

 

 

LINDA FULLER (fd Lundqvist)
Leg. Naprapat
linda@halsostyrkan.se
070 812 41 68

 
Helena tog sin examen från Naprapathögskolan 2010.  Hon är tveklöst gladast av oss alla och riktigt snabb i käften. Hon älskar fotboll men tror numer att hon ska bli golfproffs, trots lite lätt dåligt tålamod. Hennes tävlingsinstinkt är dock en bra egenskap i hennes arbete där hon alltid är grymt engagerad och går till botten med dina problem. Förutom det är hon en jävel på att sätta nålar.  Helena har vidareutbildat sig inom dry needling.

Helena tog sin examen från Naprapathögskolan 2010.

Hon är tveklöst gladast av oss alla och riktigt snabb i käften. Hon älskar fotboll men tror numer att hon ska bli golfproffs, trots lite lätt dåligt tålamod. Hennes tävlingsinstinkt är dock en bra egenskap i hennes arbete där hon alltid är grymt engagerad och går till botten med dina problem. Förutom det är hon en jävel på att sätta nålar.

Helena har vidareutbildat sig inom dry needling.

 

 

HELENA CARLSSON
Leg. Naprapat
helena@halsostyrkan.se
076 882 48 28

 
Emma är vår nykomling men det betyder inte att hon är ny i branschen. Hon tog examen från Naprapathögskolan 2013.  Hon är en glad, positiv och väldigt pratglad tjej och passar därmed perfekt in i vårt team!   Emma har sin idrottsbakgrund i dansen och det är det hennes hjärta klappar lite extra för. Efter en korsbandsskada förra året kan hon allt om knärehabilitering så här har du rätt naprapat att anlita om du har ont i ett knä.  Emma har utbildat sig inom idrottsmedicin steg 1 och 2, gått fördjupningskurs i Fulpmes och är cert. mammamagetränare. Hon är naprapaten man ska välja om man är nålrädd men i maj blir även hon utbildad inom Dry Needling och då får man passa sig även där! ;)

Emma är vår nykomling men det betyder inte att hon är ny i branschen. Hon tog examen från Naprapathögskolan 2013.
Hon är en glad, positiv och väldigt pratglad tjej och passar därmed perfekt in i vårt team!

Emma har sin idrottsbakgrund i dansen och det är det hennes hjärta klappar lite extra för. Efter en korsbandsskada förra året kan hon allt om knärehabilitering så här har du rätt naprapat att anlita om du har ont i ett knä.

Emma har utbildat sig inom idrottsmedicin steg 1 och 2, gått fördjupningskurs i Fulpmes och är cert. mammamagetränare. Hon är naprapaten man ska välja om man är nålrädd men i maj blir även hon utbildad inom Dry Needling och då får man passa sig även där! ;)

 

EMMA LINDAHL
Leg. Naprapat
emma@halsostyrkan.se
073 951 83 34

 
 
Anette är utbildad terapeut inom KBT med 14 års erfarenhet i yrket.  Här har ni en riktigt glad skit med halvdansk, ironisk humor och med hjärtat på rätt ställe. Mellan besöken kan man skratta och skoja (gärna högt så det hörs ordentligt) men i arbetet kliver hon in i sin professionella roll till 110 procent.  Hon har special-kompetens inom beroendefrågor och är även utbildad coach med inriktning på ledarskap.

Anette är utbildad terapeut inom KBT med 14 års erfarenhet i yrket.

Här har ni en riktigt glad skit med halvdansk, ironisk humor och med hjärtat på rätt ställe. Mellan besöken kan man skratta och skoja (gärna högt så det hörs ordentligt) men i arbetet kliver hon in i sin professionella roll till 110 procent.

Hon har special-kompetens inom beroendefrågor och är även utbildad coach med inriktning på ledarskap.

 

ANETTE IVERSEN OUZONIS
KBT-terapeut
anette@halsostyrkan.se
073 586 48 03